عینک های طبی

یک عینک طبی خوب چه مشخصاتی دارد؟؟

مشخصات یک عینک طبی خوب

ما در این مقاله قصد داریم که مشخصات یک عینک طبی خوب و مناسب را برایتان توضیح دهیم و کمک کنیم تا قبل از خرید انواع عینک طبی در شیراز و سایر شهرستان ها یه اطلاعات و آگاهی نسبی نسبت به مشخصات و ویژگی های عینک طبی داشته باشید.

یکی از این نکات که در ادامه نیز به آن می پردازیم حالت های عینک های طبی و راحتی آن بر چهره شماست و اگر دقت کنید عینکی را بر روی چشمتان می‌گذارید میتوانید حس کنید که این مدل عینک طبی چقدر بر روی صورتتان نشسته و جدای از نکات مربوط به سلامتی چشمان شما، به خوبی به چهره‌تان می‌آید.

ما در ادامه اول میرویم سراغ مختصری از گذشته عینک های طبی و پس از آن ویژگی های عینک طبی خوب را با هم بررسی می کنیم و درباره مشخصات شیشه عینک طبی خوب و همینطور فریم آنها توضیح می دهیم.

تاریخچه انواع عینک طبی

عینک های طبی اولیه به طور دقیق مشخص نیستند که چه افرادی یا در چه دوره ای طرحی و ساخته شده اند؛ اما طبق تحقیقاتی که صورت گرفته رومیان باستان از اهمیت و کمک گرفتن از شیشه در حین مطالعات خودشان در جهت بهبود بینایی مطلع شده اند و استفاده می کردند.

  مدل عینک طبی برای صورت گرد مردانه

تا زمانی که به قرن ۱۳ ام میلادی می رسیم، زمانی که برای اولین بار در ایتالیا اولین عینک‌هایی که قابلیت بر چشم‌ زدن داشتند در بین مردم رواج پیدا کردند. عدسی یا لنز های شیشه ای در داخل فریم های چوبی (از شاخ حیوانات) و چرمی قرار داشتند که بسیاری از آنها از پشت سر بسته می شدند. در دوره رنسانس این عینک ها محبوب شدند و به استفاده فراگیر در بین عموم مردم رسیدند و در واقع ایتالیایی‌ها آن‌ها را به سراسر اروپا ارسال کردند.

اولین عینک مدرن امروزی توسط بنجامین مارتین به نام فریم مارتینی بود که ابداع شد؛ یکی از برند های معروف و مشهور دنیا در زمینه عینک های طبی برند سرجیو مارتینی بوده که از همین نام گرفته شده است.

بررسی ویژگی‌های یک عینک طبی خوب

چندین موارد و نکات مهم در رابطه با ویژگی های یک عینک طبی خوب و مناسب وجود دارد که  د ادامه به اصلی ترین مشخصات آن می پردازیم و آن هم شامل عدسی، لنز و فریم عینک طبی است. اما جدای هرکدام از این موارد باید بدانید که عینک طبی مورد نیاز خودتان را از چه برند و از چه فروشگاهی خریداری می­کنید و از مراکز معتبر عینک طبی مورد نظرتان را انتخاب کنید تا هم از اصل بودن عینک مطمئن شوید و هم از راهنمایی و مشاوره هایی که می توانید در خصوص آن انجام دهید. همچنین اگر قصد داشتید سراغ مراکز بینایی سنجی در شیراز بروید پیشنهاد ما بینایی سنجی عینک ماهان و بهترین بینایی سنجی در شیراز برای اینکه بدانید وظایف یک بینایی سنج یا اپتومتریست چیست، وارد مقاله اپتومتریست کیست شوید. اما برویم سراغ معیار های اصلی درخصوص مشخصات و ویژگی های عینک طبی خوب:

  بعد از عمل آب مروارید چشم چه بخوریم؟

عدسی مناسب

مشخصات شیشه عینک طبی خوب؛ اولین نکته مهمی که می توانیم در رابطه با عدسی های عینک طبی به آن اشاره کنیم، این است که عدسی عینک طبی که فاصله مشخصی از چشم دارد، باید انحنایی متناسب با جهت های مختلف حرکت چشم داشته باشد.

مورد بعدی که در رابطه با عدسی ها وجود دارد این است که عدسی در فریم باید ثبات داشته باشد و بتواند فشار مشخصی را تحمل کند و علاوه بر اینها باید به قطر عدسی عینک نیز دقت کنید.

عدسی عینک طبی باید: شفاف باشد؛ همگن باشد؛ اشتعال ناپدیر باشد؛ در آن حباب و یا رگه وجود نداشته باشد؛ مواد ناخالص نیز وجود نداشته باشد.

فریم مناسب

انتخاب یک عینک طبی متناسب با فرم و اندازه ی صورت نقش زیادی در ظاهر دارد. از این رو برای خرید فریم عینک طبی بایستی فریمی انتخاب شود که در تضاد با فرم صورت باشد. به هر حال افرادی که اهال عینک های طبی هستند و از این مدل عینک ها استفاده می کنند، به دنبال این هستند که آن عینک طبی ای که بر روی صورتشان می گذارند به چهره شان بیاید و بر جذابیت و زیبایی صورتشان بیفزایند.

علاوه بر این که ظاهر فریم عینک باید چگونه باشد، باید به انواع جنس های آن ها نیز دقت داشته باشید که کدام نوع از فریم های فلزی یا پلاستیکی و کائوچویی هستند و کدام برای شما بیشتر مناسب تر است.

سوالات متداول:

۱- چگونه فریم عینک طبی مناسب با حالت چهره خود را انتخاب کنیم؟

باید در ابتدا حالت چهر هی خودمان را مشخص کنیم و بعد از ان فریمی را انتخاب کنیم که دقیقا برعکس حالت صورتمان است. مثلا برای صورت های مستطیلی فریم های گرد یا بیضی باید استفاده شود.

  راهنمای خرید عینک طبی | تمام نکاتی که لازم است بدانید!

۲- فریم‌ عینک طبی پد دار، حاشیه گرد یا حاشیه مستطیلی؟

اگر بینی شما کوچک است = فریم‌های پد دار
اگر بینی بزرگی دارید= فریم‌ عینک طبی با حاشیه گرد

 

۳- کدام لنز برای شرایط عادی و نور آفتاب مناسب است؟

هر دو مدل لنزهای پلی کربنات و ترایوکس، مناسب هستند. اگر توانایی هزینه بیشتر را دارید، مدل ترایوکس پیشنهاد می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *